ÖKOLÓGIA levelező lista

Az ÖKOLÓGIA levelező listát Kabai Péter, ill. a MÖTE - Magyar Ökológusok Tudományos Egyesülete hozta létre a magyar nyelvű közösség építése és a gyorsabb információcsere érdekében. A listát 2020 novembertől az Ökológiai Kutatóközpont (ÖK) üzemelteti.

A listára való feliratkozás önkéntesen történik, egy e-mail cím megadásával. Személyes adatokat nem kezel a rendszer, név megadása nem kötelező. A taglistát csak a levelező lista tagjai nézhetik meg. A megadott email címet a MÖTE, ill. az ÖK kizárólag a listára írt levelek továbbítására használja fel, azokat harmadik félnek nem adja át.

2020-tól új címünk: az 'okologia@list.ecolres.hu', amelyet az Ökológiai Kutatóközpontban egy MailMan lista-kezelő rendszer működtet.

  Az ÖKOLÓGIA levelező lista:

  • 2020 novembertől archiválja a levelezést (2020 novembertől kereshető, megnézhető),
  • a levelezés "ön-menedzselő" (a feliratkozást, a leiratkozást, a tagok beállításait, a jelszó kezelését a MailMan egyszerűen támogatja)
  • a rendszer a hibás vagy elavult címekről, a megtelt levelező ládákról visszapattanó leveleket figyeli; a túl gyakran hibásnak ítélt címeket egy idő után törli - mentesít bennünket a további hibaüzenetektől.

  Feliratkozáshoz, cím megváltoztatásához és minden egyéb szokásos ügyintézéséhez a ÖKOLÓGIA levelező lista új adminisztratív központját lehet használni.

   A levelező lista adminisztrátora:
   Horváth Ferenc
   ÖK Ökológiai és Botanikai Intézet, Vácrátót
   horvath.ferenc@ecolres.hu